torstai 24. tammikuuta 2008

Keskeneräisiä

Taas on niin monta työtä yhtäaikaa kesken! Ainon uusi neuletakki on vailla nappeja, miten ne onkin niin mahdottoman vaikea ommella kiinni? Tildakissat ovat ilman neniä, en sitten löytänyt vaaleanpunaista kirjontalankaa mistään vaikka käänsin kaikki "varastoni" ympäri.

Kissat ovat myös ilman jalkoja siihen asti, että nappitilaukseni Polinkasta tulee. Kasilin blogista löysin linkin Polinkan sivuille ja nyt eivät sitten muut napit enää jalkojen kiinnittämiseen kelpaa. Kuvaa varten tämän raukkaparan jalat laitoin kiinni nuppineuloilla.



Varastoja penkoessa löysin myös yhden jouluompeluksista jääneen kropan, olikohan tästä tulossa enkeli vai tonttu? Tämän naama ei onnistunut mielestäni kunnolla. Tuo Sinooperista ostamani Tildan ihokangas oli vähän pettymys! Onneksi tajusin heittää sen pesukoneeseen ja ero on todella huomattava! Ennen pesua kangas oli todella pehmeää ja voisi sanoa että harvaa. Jo 40 pesussa se kutistui ja tiivistyi ja on nyt ihan erilaista ommella. Kasvojen muodotkin saa nyt paremmin esiin. Eli taas voi todeta, että oppia ikä kaikki ;)


Nyt täytyisi vaan vielä päättää minkälaiset vaatteet tämä hahmo saa. Voisihan siitä tehdä vaikka kotitontun...

1 kommentti:

Willis kirjoitti...

kiitos hyvästä ideasta ihokankaan suhteen....