perjantai 28. marraskuuta 2008

Pulkkailua varten

Sain kun sainkin Tilda foorumin joulukalenterivaihdon kalenterin valmiiksi ja paketti Vaapukkamehulle lähti keskiviikkona matkaan. Viime metreillehän tuo tekeminen jäi ja lopussa meinasi paniikki iskeä, mutta nyt on kalenteri onnellisesti matkalla ja voin keskittyä muihinkin juttuihin. Kalenterin tekemisen olisi voinut tietenkin aloittaa jo vaikka kesäkuussa, mutta viimetippanhan se taas tunnetusti jäi. Loppusilauksen tekemistä hidasti ja esti myös Olavin 2-vuotis synttärit järjestelyineen.
Lumesta innostuneena aloitin taas uuden neulomuksen! Tarvitsemme kipeästi toiseen pulkkaan jonkinlaisen lämmikkeen pepun alle. Muistin, että kätköistäni löytyy Novitan huopasta useissa eri väreissä. En ole jotenkaan tuosta huopasesta innostunut mitään asusteita neulomaan, siitä tulee jotenkin niin paksu ja tönkkö lopputulos. Tykkään enemmän neuloa ohuemmista huopuvista langoista.
Tuollaiseen pulkkahuopaan tuo huopanen tuntui olevan juuri sopivaa ja väreilläkään ei olisi niin väliä. Siispä kaivoin kätköjäni ja löysin yhden kerän tuollaista ruskan väristä pätkävärjättyä lankaa ja sen kaveriksi kerän punaista. Neuleen aloitin kulmasta, jotta lanka raidottuisi paremmin. Ehdin siis jo kokeilla suorareunaista aloitustakin... Huovan kooksi tuli ennen huovuttamista n. 60x60 cm ja taas jännitetään mitä pesukoneesta kaivetaan esiin!

Ei kommentteja: