keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Ihanat pionit

Pioni on ehdottomasti yksi kauneimmista kukista joita tiedän. Ja ehdottomasti myös yksi lempikukkani! Mikä tuuri meillä kävikään, kun tämän talon edelliset asukkaat olivat istuttaneet etupihan penkkiin upean vaaleanpunaisen kerrotun pionin. Se on niin kaunis! Voisin istua päivät pitkät vain sitä katselemassa. Nyt olen sitä vain muutaman kerran ehtinyt vilkaista ja napata muutaman kuvan. No, voisihan se tietenkin herättää myös naapureissa pientä hilpeyttä, jos minä raahaisin tuolin pionini eteen ja istuskelisin sitä tuojottelemassa. Muuten tuo kukkapenkki onkin aikasta kauhea, se kaipaisi kunnon harvennusta ja laittamista. En ole sille ehtinyt vielä tehdä mitään ja perennat rehottavatkin miten sattuu ja missä sattuu. Jospa sitä vaikka ensi keväänä ehtisi...


Muuten täällä ei tunnu tapahtuvan mitään. Tai oikeasti täällähän nimenomaan tapahtuu paljonkin, kokoajan, mutta mitään valmista ei saa tehtyä sitten mistään! Siitä pitävät nämä meidän pienet ihmiset kyllä huolen. Lasten päiväpeittojen reunojen kanttaaminen on ollut vaiheessa kohta kolmatta viikkoa. Imetyspaita on leikattuna, mutta ainoastaan aukkojen reunat on päärmätty. Toivon villamyssystä puuttuu nauhat ja isompia kestovaippoja pitäisi ommella. Näiden lisäksi pää pursuaa ideoita ja ajatuksia. Mutta kaikki aikanaan!

2 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Tosi kauniita pioneja :) Yksi kauneimmista kukista munki mielestä, tosin kauniita kukkia on mun mielestä tosi paljon. Kesäisessä auringonpaisteessa melkein mikä tahansa viheriä näyttää ihanalta.

Mohariina kirjoitti...

Mies on suuri pionifani, pitää nimenomaan kerrotuista pioneista. Itse pidän enemmän yksinkertaisista tai vain vähän kerrotuista pioneista, pysyvät pystyssä tukemattakin. Puutarhahommia ja käsitöitä ehtii tekemään myöhemminkin, lapset eivät odota.