perjantai 23. lokakuuta 2009

Lokakuu

Niin, on täällä vähän muutakin saatu kirppistelyn ohessa tehtyä. Tosin ainoastaan nämä lasten "uudet" jo kolmatta viikkoa käytössä olleet lapaset ovat ainoat tässä vaiheessa julkaisukelpoiset. Kyllä vaan, täällä on aloitettu pukin konttiin menevien juttujen valmistaminen. Eikä varmasti hetkeäkään liian aikaisin, jos vanhat ennusmerkit paikkansa pitävät.
Viikonloppuna istutettiin Ainon kanssa aimo kasa kukkasipuleita, tulppaaneja ja narsisseja etupihan kukkapenkkeihin. Yhteensä melkein sata sipulia! Yhdestä etupihan kukkapenkistä nimittäin nostettiin ylös melkein kaikki perennat pihatalkoiden yhteydessä. Toivottavasti keväällä tuo penkki on täynnä kauniita tulppaaneja. Uusia perennoja ajattelin katsoa tuohon penkkiin vasta sitten kesällä.
Myös kanervat ovat löytäneet oman paikkansa isoista ruukuista sisääntulon molemmin puolin. Harmikseni toinen ruukuista ei ole kestänyt kesät talvet ulkona olemista, vaan alkoi kesällä murentua pohjastaan. No, täytyy seuraavalla Ikean reissulla napata uusi matkaan. Nuo kun olivat mielestäni varsin edullisia vain 4,95 kappale.


Ei kommentteja: