tiistai 1. heinäkuuta 2008

Heinäkuu

Se on sitten heinäkuu! Mihin ihmeeseen tuo kesäkuu oikein hupeni? No, sitä ei tarvitse kovin kauaa miettiä, täällähän se on mennyt ihan kotona touhutessa ja kärvistellessä (tuosta touhuamisesta ovat lapset kiitettävästi vastanneet ja tuo kärvistely on sitten jäänyt meidän iskän hommaksi)!


Mummi ja Vaari kävivät nappaamassa Ainon aamulla mukaansa mökille mattojen hakuun ja uimaan. Olavin nukkuessa päiväunia tein taas lorukorttivaihdon kortteja hieman eteenpäin. Nyt aletaan olla jo voiton puolella! Paniikki meinasi iskeä, kun aluksi näytti siltä, että mikään mitä olin suunnitellut ei onnistu. Miksi muuten näin käy melkein aina kun yrittää tehdä jotain erityistä? En kuitenkaan vielä paljasta millaisia kortteja olen tehnyt. Ja eihän sitä keskeneräisiä voi esitellä!

Mummi ja Vaari tulivat myös illaksi lapsenvahdeiksi, iskä kun ei vielä pärjää lasten kanssa tuon selkänsä takia. Suuntasin nimittäin iltapäivällä junalla kohti Helsinkiä, jossa treffasimme Cottonellan, Ruusutarhan ja Kasperiinan Merjan kanssa. Jutusteltiin tietysti Tildoista, mistäs muustakaan. Cottonellalta sain ison nipun raparperinvarsia, joista täytyykin tehdä huomenissa piirakkaa. Kiitos!

Kotimatkalla junassa pääsin näkemään miten aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, mutta vettä sataa eli
"aurinko paistaa ja vettä sataa, taitaa tulla kesä..."


Toivottavasti tämä pitää paikkansa, nämä sateet alkavat kyllä jo riittää! Sateen jälkeen taivaalle piirtyi todella hieno sateenkaari. Tässä vielä Ainon mökiltä keräämiä ihania luonnonkukkia!

Ei kommentteja: