tiistai 9. joulukuuta 2008

8 ensimmäistä luukkua


Vihdoinkin sain kuvattua joulukalenterini kahdeksan ensimmäistä "luukkua". Aivan ihania yllätyksiä olen tähän mennessä saanut. Ensimmäisestä luukusta sain teetä, toisesta angel love -tarroja, kolmannesta nauharullan ja silityssiirtokuvia ja neljännestä kahta kangasta. Viidennessä luukussa oli nauhaa, pitsiä ja suklaata, kuudennessa tuota upeata kotimaista alpakkalankaa, seitsemännessä puolukkasaippuaa ja sieni ja kahdeksannessa pussillinen nappeja ja tonttusuklaa. Ja onneksi niitä yllätyksiä on vielä jonkin verran jäljellä. Yllättävän nopeasti tämä joulukuu taas vaan menee.
Ajattelin laittaa tänne myös kuvat Vaapukkamehun kalenteriin tekemistäni jutuista. Ensimmäisessä kuvassa näkyy yksi niistä pellavapusseista, joihin kirjailin ristipistoilla "luukun" numeron. Toisessa kuvassa on kolmannen päivän pussukkaan päällystämäni tulitikkuaski ja kaksi viimeistä kuvaa on seitsemännen päivän pussukan tötteröenkelistä.




1 kommentti:

Vaapukkamehu kirjoitti...

Aikas ihanaa!!! Sinulla on JUURI ne kuvat, jotka minä olen unohtanut laittaa foorumin galleriaan!!! Siis ne ovat ne ihanuudet, jotka on heti viety paikoilleen, niin kuvauskin on innostuksissaan unohtunut... Linkitänpä tänne... Jookos?