maanantai 1. joulukuuta 2008

Joulukalenteri


Kuten olen jo aikaisemmin maininnut, osallistuin Tilda foorumin joulukalenterivaihtoon ja sain kalenterini Tepatsulta. Kalenteri on rakennettu hauskasti pehmustetun ja säkkikankaalla päällystetyn henkarin päälle. Seinään ripustamista varten ei näin ollen tarvitse kuin naulan tai vaikka jonkinlaisen naulakon. Laiton kalenterin roikkumaan ovenkarmiin kuvaamista varten, mutta huomenissa täytyy miettiä sille sopiva paikka.


Ensimmäisestä "luukusta" tai paketista paljastui Enkelin eväspussin Ystävän olkapää -teetä, karamellin makuista, nam! Tepatsu oli laittanut mukaan kirjeen, jossa kerrottiin luukkujen 23 ja 24 tulevat jälkitoimituksena.


Minä puolestani tein kalenterin Vaapukkamehulle ja tällainen siitä tuli. Kuvan uskallan nyt laittaa, kun tiedän että vaapukka on jo kalenterinsa saanut ja avannut! Itse "kalenteri" on vanha matkalaukku, jonka tildasin sisältä vaaleanpunaruskeapilkullisella paperilla. Luukut ovat pieniä paperipusseja, joissa päivämäärä on puisessa sydämessä narulla kiinni. Muutamaan isompaan luukkuun ompelin pellavasta pusseja, joihin kirjoin päivämäärän ja muutama paketti on kääritty Tilda lahjapaperiin.
Kalenteria oli todella mukavaa tehdä ja suunnitella. Itse tykkäsin tästä kalenterista kovasti, se onkin ulkonäöltään ihan minun näköiseni, rakastan noita vanhoja matkalaukkuja! Toivottavasti se miellyttää myös saajansa silmää! Yritin parhaani mukaan toteuttaa Vaapukan toiveita ja mieltymyksiä ja samalla tehdä kalenterista myös itseni näköisen.

Vaapukkamehun kalenterin ensimmäisestä "luukusta" löytyi muuten tällainen kristallienkeli, jolle olen nyplännyt siivet. Nuo siivet olenkin jo aikaisemmin esitellyt, mutta tässä näkyy nyt ensimmäinen koottu enkeli. Näitä pitäisi koota vielä muutama lisää, mutta onnistuin hukkaamaan juuri ostamani hopeanvärisen metallilankarullan kaupan ja bussipysäkin välille viime viikolla kamalassa lumipyryssä. En siis lähtenyt sitä etsimään. Voin kertoa, että otti päähän!

Ei kommentteja: