perjantai 11. tammikuuta 2008

Keskeneräisiä löytöjä!

Kaivelin tuossa varastojani ja mitä löysinkään! Ainolle toissavuonna aloitettu villatakki ihanan lehmuksenvihreästä Woolista. Takista on aikanaan jäänyt tekemättä toinen etukappale loppuun. Onneksi olen ollut kaukaa viisas ja valinnut aikanaa huomattavan reilun koon tehtäväksi - takki nimittäin tulee olemaan juuri nyt keväällä sopiva.


Malli tähän takkiin on Novitan syksy 2006 lehdestä. Jotenkin tuli jo niin keväinen olo kun eilen illalla muistelin tuota mallikertaa...

Uudessa Novitassa oli aivan ihana vauvan neuletakin malli ja aloinkin heti suunnitella sen tekemistä kummitytölle. Kastelahjaksi tehty takki kun ei varmasti nyt enää keväällä saatika kesällä Neidille päälle mahdu. Täytyy kuitenkin varmaan odotella Woolin uusien värien tuloa kauppaan, vaaleanpunainen sprey-värjätty lanka oli ainakin kuvissa mukavan eläväpintaisen näköinen. Meidän pieni herra tarvii myös nyt kevääksi uuden villatakin, mutta tuo ihastelemani malli ei kyllä meidän ukkelille sovi - täytyy etsiä jostain vähän "miehekkäämpi" malli! Langaksi voisi kuitenkin miettiä tuota uutta sinistä tai beigeä.

Ei kommentteja: