perjantai 23. lokakuuta 2009

Voihan Fantti!

Viime viikot ovat kiitäneet huimaa vauhtia lähinnä kirppistelyn merkeissä. Päätin nimittäin saada tätä kasvavaa tavarapaljoutta hieman hallittavammaksi ja otin itselleni kirppispöydän tähän melkein naapuriin avautuneelta uudelta kirppikseltä. Lisäksi olin jo kesällä luvannut äidilleni, että myisin hänen puolestaan heidän keittiöremonttinsa myötä hylkäämät ylimääräiset astiat ja muut tavarat. Olenkin nyt kaksi viikkoa kantanut päivittäin vähintään kassillisen tavaraa myyntiin ja hyvin on kauppa onneksi käynyt. Nyt voisi melkein piirtää rastin seinään, sillä vanhempieni luona ei ole enää ainoatakaan minun astialaatikkoani vintissä säilytyksessä! Niistä kankaista ja langoista ja opiskelupapereista ja -töistä ei sitten tässä vaiheessa puhutakkaan mitään...

Vietimme viime viikolla Toivon kanssa oman miniloman mummolassa, Ainon ja Olavin jäädessä iskän kanssa kotiin. Ainon kanssa ollaan oltu yötä erossa toisistamme ainoastaan Olavin ja Toivon syntyessä ja Olavinkin kanssa ainoastaan silloin kun Toivo tänä keväänä syntyi. Oli kyllä ihan korkea aika pienelle irtiotolle! Toivo kyllä tuntui kaipaavan kovasti isoasiskoa ja -veljeä niiden kahden päivän aikana jotka erossa oltiin!

Kävimme Toivon ja mummon kanssa vähän ostoksilla ja tuo keltainen pyörillä varustettu norsu oli aivan pakko ostaa Toivolle! Se on jotenkin niin sympaattisen näköinen ja siinä on ripaus, mikä muistuttaa omasta lapsuudesta. Ja sen kärsä on Toivosta ihan ehdoton.

Mutta aivan paras löytö oli Tutan 50-vuotis juhlamallisto! Olen nimittäin pitkään metsästänyt kirppareilta Tutan joustofroteisia ruskeita norsupotkareita ja arvatenkin laihoin tuloksin. Muutamassa blogissa ja kerran jopa lehdessä olen niihin törmännyt, mutta omalle kohdalle ei ole sattunut - ennen kuin nyt!


Minä vuonna 1979 ja

Toivo vuonna 2009
Kuosi ei ole ihan sama, mutta sama henki niissä ehdottomasti on! Aivan ihanat! Ensimmäistä kertaa osasin muuten pukea meidän lapsille perinteiset potkuhousut

Ei kommentteja: