sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Muutamat myssyt

Kummityttömme vietti ensimmäistä nimipäiväänsä toukokuun lopulla ja sai lahjaksi kesäisemmän myssyn bambulangasta toteutettuna. Ensimmäinen myssy alkaakin jo varmasti olla liian pieni ja kuuma näille ilmoille.
Naapuriin syntyi helatorstaina poikavauva ja myös hänelle lähti lahjaksi vaalean turkoosi bambumyssy, joka oli täsmälleen samanvärinen kuin Lindexistä löytämäni ekologisesta puuvillasta valmistetun raitahaalarin turkoosit raidat.
Toivolle piti myös neuloa uusi myssy. Nuorimies päätti nimittäin puhdistaa naapurin auton pölykapselit edellisellä myssyllään. Pesukoneessa myssy saatiin kyllä puhtaaksi, mutta pientä kutistumista tapahtui samalla. Nyt myssy on hieman liian sopiva ja näinollen tuli tilaus isommalle myssylle. Teinkin sitten kerralla vähän reilumman, tai oikeastaan niin reilun, että kun saan nauhat kiinnitettyä lähtee tämäkin myssy pieneen pesukonepyöritykseen. Ilmat ovat olleet onneksi sen verran lämpimiä, että myssylle ei ole ollut tarvetta. Sen takia ne nauhatkin ovat varmaan vielä kiinnittämättä!

Ei kommentteja: