torstai 19. helmikuuta 2009

Taas kerran hukassa

Niin, taas kerran olen laittanut jotain niin hyvään talteen, etten itsekkään löydä. Ja tämä ei tosiaan ole ensimmäinen eikä varmastikaan viimeinen kerta! Tällä kertaa hukassa ovat Olavin Tomten -takkiin tarkoitetut langat, nuo kuvassa olevat. Olen ne nähnyt muutama viikko sitten, mutta nyt ne eivät olleetkaan siellä mihin muistin ne laittaneeni. Ei ole todellista! Tällä kertaa syyllinen voi tosin olla myös mieheni, joka on viimeksi järjestellyt varastoparveamme. Nyt tuo hyväkäs on tietenkin työmatkalla ja tulee vasta huomenissa kotiin. Näin tyhmällä asialla en viitsi puhelimella häiritä. Ja tuskinpa tuo edes muistaisi jotain siirtäneensä. Varsinkaan lankaa, sitä kun kuulema on ihan riittävästi! Mitähän tuokin tarkoittaa, eihän lankaa voi koskaan olla liikaa!
Olisi vaan ollut niin kivaa aloittaa tuo Tomten. Ei sillä, ettei muuta tekemistä olisi. Pyykkikoneessa odottaa pyykit narulle pääsyä ja astianpesukone pitäisi myös tyhjentää, mutta kun se on niin tylsää! Myös Ainon neuletakki tuolla huutelee lankojen päättelyä, mutta kun sekin on niin tylsää!
Lankoja etsiessäni sain sentään vähän lajiteltua varastoani. Löysin viikonloppuna hyviä tiiviskannellisia säilytyslaatikoita kohtuuhintaan ja nyt on Woolit jo lajiteltu omaan laatikkoonsa. Vielä kun ne uskaltaisi punnita...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laukkismäel' on muuten vielä laatikoittain lankojasi... Tulivat vastaan, kun tutkiskelin rojukasoja siellä, tuossa taannoin. Lähettivät terveisiä!:)

Jole kirjoitti...

Kiitos vaan kovasti muistutuksesta! Todettakoot tässä nyt sitten, että ainakin yksi Enson kotilaatikko kätkee sisälleen teikäläisen villapuseroon tarkoitetut mustat seiskaveikat, että silleen!