perjantai 6. helmikuuta 2009

Ihan vaan pikkiriikkisen lankaa

Kävin lauantaina ihan yksikseni keskustassa asioilla! Kyllä sitä ihminen voi nauttia pienistä asioista. Olin luvannut naapurilleni hakea paikallisesta lankaliikkeestä muutaman kerän lisää tiettyä vaaleanpunaista Lanett -lankaa ja arvaahan sen miten tälle rouvalle kävi. No ei muuten, mutta kun kaikki langat oli viimeistä päivää -20% alennuksessa!
Ihastuin yli kaiken tähän Sirdar Babybamboo -lankaan, jossa on 80% bambua ja 20%villlaa. Tätä lähti kaupasta mukaan pienen tytön neuletakin varran. Ja koska olen itselleni lupauksen antanut, päätyi lanka jo samana iltana puikoille. Uusimmassa Moda -lehdessä oli todella kauniita vauvaneuleita, mutta koot liian pieniä meidän Ainolle. Pienien laskutoimitusten jälkeen tulossa olisi (ehkä) tuollainen kaarrokeneule noin neljävuotiaan kokoa. Ohjettakin hieman sovelsin, inhoan nimittäin yli kaiken neuleen saumojen ompelemista! Yrityksenä on siis saada aikaan kuvan mukainen neule ilman saumoja.
Jälkikirjoitus: huomasinpa juuri, että tämä teksti olikin jäänyt julkaistumatta jostain ihmeen syystä, mutta jospa nyt vaikka toimisi!

Ei kommentteja: