perjantai 30. tammikuuta 2009

Ei juu vaarinhousut

Kestovaippatehdas pyörähti käyntiin ensimmäisenä sairastelun jälkeen. Tämä kun on sellaista rauhallista ja vähäeleistä puuhastelua, kevyttä ompelua. Materiaalivarastoa siivoillessa näitä kestovaippoihin varattuja materiaaleja löytyi aimo kasa, niin pitäähän niitä vähän sulatella pois. Suurin osa materiaaleista ei ole uusia, vaan kierrätystavaraa. Eli niin kuin otsikko kertoo, vaipaksi päätyy esimerkiksi yli kymmenen vuotta sitten kuolleen vaarini flanellipyjama ja miehen lukio- ja opiskeluaikaiset flanellipaidat. Mutta näistä lisää sitten kun ovat vähän valmiimpia.
Myös neulelankoja löytyi laatikkotolkulla! Ajattelinkin hankkia langoille muovisia säilytyslaatikoita, joihin langat voisi ryhmitellä esim. materiaalin tai käyttötarkoituksen mukaan. Mielenkiintoista olisi myös punnita langat.
Novitan Wool -lankaa löytyi useassa eri värissä ja puikoille hyppäsikin ruskeasävyinen neliraita. Tästä lähti valmistumaan poikittain neulottava vauvan nuttunen. Vauvaneuleet ovat ihanan pieniä ja nopeita neulottavia! Näitä pitäisikin tehdä tässä kevään aikana muutama lahjaksi! Ja ehkä tälle omalle masuliinillekin pitäisi jotain neuloa... niin, lankaa kyllä riittää!

Ei kommentteja: