tiistai 6. tammikuuta 2009

24. luukku

Joulukalenteristani on vielä esittelemättä viimeiset luukut, mutta en ole niitä vielä ehtinyt kuvaamaan. Tässä kuitenkin jouluaaton luukku. Kalenterivaihdon säännöissä oli sovittu, että aaton luukku on Tildahahmo, jolla on vaatteet päällä. Aattoaamuna availin pakettia ja yllätys oli melkoinen, kun paketista pisti näkyviin ensimmäisenä kaksi räpylää! Lopulta paperista kuoriutui esiin kokonainen hanhi joulutamineisiin sonnustautuneena. Aivan ihanan erilainen jouluhahmo ja todellinen yllätys! Itse sitä on niin kaavoihin kangistunut, että omissa ajatuksissa jouluhahmo on joko tonttu tai enkeli. Onneksi tildamaailmassa jouluun voi pukeutua kuka tahansa ja onhan Satumaisessa talvessakin jo hiiritonttuja. Iso kiitos vielä kerran Tepatsulle tästä kalenterivaihdosta!
Laitetaan tähän samaan postaukseen nyt sitten samalla kuva Vaapukkamehulle tekemäni kalenterin aaton luukusta. Tein tällaisen enkelin, joka on yhdistelmä "possukirjan" enkelistä ja uuden materiaalipaketin enkelistä. Eli kroppa ja mekko on "possukirjasta" ja siivet uuden materiaalipaketin enkelin. Valitettavasti yksikään ottamistani lähikuvista ei ollut tarkka. Kyllä vaan on hankalaa saada otettua hyviä kuvia tähän pimeimpään vuodenaikaan!

1 kommentti:

Vaapukkamehu kirjoitti...

Enkeli on aivan huikaisevan ihana. Se roikkuukin meillä olohuoneessa, vanhan kaapin ylälaatikon vetimestä. Siitä se heiluttelee terassin ovessa olevalle enkelivaihdon enkelille.