keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Hassut toppahousut

Koska tämä vuosi 2009 alkoi oikein kunnon pakkasilla (ainakin näin nykypäivän mittakaavassa) oli tälle äipälle saatava jostain lämpimät housut. Mitkään vanhat ulkoiluhousut kun eivät tämän masun kanssa mahdu enää jalkaan. Eipä auttanut muu kuin kaivaa uudenvuoden aattona kaapista esiin yhdet vanhat toppikset ja ottaa sakset käteen. Etumuksesta vaan vetoketjuhalkio pois ja sopiva masun mentävä aukko tilalle!
Aukkoon sommittelin resorikangasta ja mukavat masun mentävät ulkoilupökät oli valmiina! Resorin yläreunaan tein kuminauhakujan, koska jätin resoriin vielä hieman kasvunvaraa, onhan tätä talvea jäljellä vielä muutama kuukausi ja masu tästä tuskin pienenee. Housut pääsivät heti aattoiltana koekäyttöön, kun kävimme koko perheen voimin ihastelemassa raketteja kipakassa pakkasessa. Tuolla koekäyttö lenkillä huomasin, että koska masuosa on vain suht ohutta resoria pääsi kylmä hiipimään masuun. Pitääkin varmaan neuloa villalangasta sellainen resoriputki tai hienommin sanottuna masutuubi, joka pitää kylmän poissa! Lankaa nimittäin löytyy kilo jos toinenkin...


2 kommenttia:

Sannikka kirjoitti...

Jestas! Tän siitä saa kun elelee vaan omassa maailmassa. Me ollaan näköjään samassa "jamassa"
Jos sopii kysyä niin paljonko sun masulla on jo ikää?
Mun itseni pitäis...ja pitäis kans suunnitella housujen suurentamista, masutuubikin kuulosti ajatukselta jonka vois toteuttaa.
=)
Hyvää vointia sinulle ja masulle! =)
Ja ihanaa alkanutta vuotta!

Ps: Kantapää on sekoitus kaikkea mahdollista. Suurinosa on muistaakseni käspaikasta opeteltua, ja osa äiteeltä.

Sannikka kirjoitti...

... ja sittenhän hää osas lukea sivupalkistakin vastauksia =)