perjantai 9. tammikuuta 2009

Lipasto

Uusi tulokas tuo tullessaan myös pakollisia muutoksia mm. vaatesäilytykseen. Olavin vaatteet, jotka nyt ovat meidän makuuhuoneessamme olevassa lipastossa pitäisi saada siirrettyä vauvan vaatteiden tieltä lastenhuoneen puolelle. Lastenhuoneen kaapit ovat niin täynnä, että Olavin vaatteet eivät mahdu kaappeihin, vaan niille on keksittävä, jokin toinen paikka. Kaapeissa on mm. Ainon vaatteet, kaikki petivaatteemme, pyyhkeet ja muut kodin tekstiilit.
Aluksi olin sitä mieltä, että vaatteet siirretään lastenhuoneeseen lipastoineen päivineen ja ostetaan toinen samanlainen vauvan vaatteille Ikeasta. Mutta sitten näin marraskuussa Ikean reissulla tämän lipaston ja se oli menoa! (kuva "lainattu" Ikean sivuilta) Se sopisi aivan täydellisesti lastenhuoneeseen ja Olavin vaatteille. Värikin on tosi hyvä! Tosin seinä, jolle lipasto tulisi, olisi maalattava tai tapetoitava uudelleen, mutta se on pikku juttu se. Seinässä oleva edellisten asukkaiden laittama boordi on jo huonossa kunnossa, joten...
Päätöksiä pitäisi tehdä pian, sillä uusi äitiyspakkaus kotiutuu meille kahden viikon sisällä ja sen sisältö olisi saatava johonkin. Iso laatikko tavaroineen päivineen, ei tällä hetkellä mahdu sellaisenaan mihinkään koloon. Päädyin ottamaan pakkauksen, koska edellisemme on vuodelta 2004 ja sen sisältö on nähnyt ainakin kahden lapsen vauva-ajan. Esim. peite ja makuupussi ovat lohduttomassa kunnossa neljän vuoden käytön jälkeen. Ja osa vaatteista on ollut neljälläkin vauvalla käytössä, hyvä niin!

Ei kommentteja: