sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Vaarin sukat


Vaari eli appeni vietti 60-vuotis syntymäpäiviä ja lahjapakettiin kääräistiin villasukat. Lankana näissä ihan perus Nalle, ilman aloeveeroja tai muita hienouksia ja ideaa sukkiin lainattu Novita -lehdessä keväällä 2009 olleesta Liisa Keräsen Kainuun maakuntasukkakilpailuun suunnittelemasta sukkamallista. Neuloin sukat 3 puikoilla, mutta omaan makuuni puikot olisivat voineet olla vieläkin pienemmät. Tykkään sellaisista napakoista sukista, jotka eivät lötkötä ja jotka ovat "tiiviit".
Sukat on kuvattu minun jaloissani, sillä mies ei suostunut hankeen sukkasillaan seisomaan. Otti mielummin kuvia ja hyvähän tuo oli niinkin. Sukat ovat minulle vähän reilut, mutta eiköhän tuo idea tule näistäkin kuvista selville.

kuva lainattu Pirkan kotisivuilta

Uudessa Pirkka -lehdessä oli todella herkullisen näköisten Rocky Road palojen ohje, jota oli ihan pakko kokeilla. Koska päätimme miehen kanssa viettää jonkinlaista paastonaikaa, tein nameja lahjaksi vaarille. Samalla tuota herkkua pääsi itse maistamaan pikkuisen, eihän niitä toki voinut lahjaksi antaa maistamatta ensin, hih! Ja hyviä olivat, kelpasivat muillekin sukulaisille!

Ei kommentteja: