tiistai 10. kesäkuuta 2008

Olavin uusi sänky

Tuo meidän pikku-ukko kasvaa niin hurjaa vauhtia, että pinnasänky oli nyt vihdoin ja viimein vaihdettava "isojen" sängyksi. Herralla kun oli 1,5 -vuotis neuvolassa pituutta n.90cm! Löysin mieleiseni jatkettavan sängyn Ylivieskan puuseppien mallistosta. Tätä sänkyä valmistetaan ainakin toistaiseksi. Tarkoitus kun on, että Ainolle hommataan samanlainen kunhan tämänhetkinen lainasänky noin vuoden sisällä siirtyy seuraavalle käyttäjälle.
Kuva lainattu Ylivieskan puuseppien kotisivuilta.

Sänky ostettiin vanhasta kotikaupungistani jo huhtikuussa ja se oli vanhempieni luona säilytyksessä. Sänky kun ei mahtunut meidän autoomme yhdessä rattaiden kanssa. Viime viikolla pappa kuitenkin toi sängyn tänne meille. Himpun verran tuotti päänvaivaa saada sänky yksin koottua kahden innokkaan apulaisen kanssa. Tosin tämä minun kasaamisprojektini ei ollut mitään Merjan kerrossängyn kokoamistarinan rinnalla...
*****
Miehen selästä löytyi sitten magneettikuvauksessa välilevyn pullistuma alimmaisten nikamien välistä. Pullistuma painaa vasemman jalan hermoihin. Huomenna on sitten aika ortopedille ja katsotaan miten tästä edetään.

Ei kommentteja: