torstai 12. kesäkuuta 2008

Pyykkipoikapussi

Viime aikoina on uhkaavasti näyttänyt siltä, että tämä ns. käsityöblogini ei niitä käsitöitä paljoa esittele vaan ihan jotain muuta. Eilen illalla päätin tehdä tälle asialle jotain ja ommella valmiiksi viikkoja leikattuna olleen pyykkipoikapussin. Lapset istutettiin miehen seuraksi olohuoneen lattialle (jossa mies siis jo valmiina makailee selkäpotilaana) Brion junaratalaatikon kanssa ja äiti livahti yläkertaan ompelemaan. Ja hei, sain rauhassa ommella koko pussin yhtä soittoa!
Olen tälläistä pyykkipoikapussia suunnitellut jo hyvän aikaa, mutta lopullisen innostuksen sain pussukasta, jonka Verka blogissaan esitteli. Pussukkaan oli hyödynnetty lastenvaatteiden mukana kaupasta saatu henkari. Kaivoin heti neidin vaatekaapista sopivan henkarin ja leikkasin kankaan. No, ensimmäistä kertaa asialla ja muutama ajatusvirhe... ei tullut pussukasta ihan sellainen kun ajattelin, mutta kyllä tämä asiansa ajaa. Lapset varsinkin oli tähän kovin ihastuneita.

Meiltä löytyikin ykskaks yllättäen aika paljon pyykkipoikia ja pussi tuli hetkessä täyteen. Tuo "suuaukko" irvistää vähän rumasti painolastin takia. Teenkin varmaan myöhemmin vähän isomman pussukan ja tähän voisi sitten laittaa vaikka Supi -sukkapidikkeet!


Ei kommentteja: