sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Unelman virkkauskirja

Unelma kerhon virkkauskirja kotiutui jo toissaviikolla, mutta en ole siitä muistanut mainita. Kirja vaikuttaa todella mukavalta ja selkeältä. Ehkä tälläinen vähemmän virkannut voisi noiden ohjeiden avulla selviytyä ja ehkä jopa innostua, nähtäväksi jää!


Kirjassa on monia kivoja pitsimalleja, joita voisi käyttää vaikka somisteena laukuissa tai ehkä vaatteissakin. Kaikista eniten ihastuin noihin spiraalimalleihin. Niitä on kyllä ihan pakko kokeilla jossain vaiheessa - vaikka sitten eläkepäivillä jos ei aikaisemmin ennätä!
*****
Kesäkukkia sain vihdoin eilen aamupäivällä laitettua amppeleihin ja ruukkuihin. Vähän on ollut hiljaista kaiken tekemisen suhteen viimeviikkoina. Ollaan vaan yritetty selvitä arkisista askareista. Miehellä on ollut selän kanssa ongelmia kohta vuoden verran ja nyt kolme viikkoa sitten teloi selkänsä sellaiseen kuntoon, ettei ole pystynyt kunnolla istumaan tai seisomaan. Nyt loppuviikosta kivut yltyivät niin, ettei kävelemisestä tullut enää mitään. Viime yönä alkoi lihakset krampata sen verran kivuliaasti ja jaliosta lähteä tunto, että aamulla mies lähti päivystykseen. Huomenna olisi onneksi magneettikuvaus Helsingissä Diakonissalaitoksella, jos vaikka saataisiin selville mistä kivut johtuvat. Viheliäitä nämä selkävaivat!


Ei kommentteja: