maanantai 9. maaliskuuta 2009

Lisää hahtuvaa


Minua vaivaa tällä hetkellä melkeimpä maaninen hahtuvalankojen neulomisvimma. Tuntuu kuin kaikki talon hahtuvat olisi nyt kertaheitolla saatava neulotuksi. Tai tarkemmin ottaen tämän talon hahtuvat eivät ole paljoakaan kuluneet vaan kevennystä on kokenut äitini hahtuvalankavarasto. Tunnustettakoon nyt kuitenkin, että suurin osa niistä on ollut minun vanhoja hahtuviani, jotka ovat olleet sijoitettuna tai "lainassa" äidilläni.

Tuntuu siltä, että käsien olisi käytävä kokoajan ja kun tekeillä ollut työ valmistuu alkaa seuraava jo hakeutua puikoille. Aloitin neulomaan kolmansia Pöpiä meleeratun sinisestä hahtuvakiekon jämästä, josta äitini on toissatalvena tehnyt minulle ja veljen vaimokkeelle lapaset. Nuo Pöpät valmistuvat onneksi todella vauhdilla ja ovatkin mitä mainiointa välipalaneulottavaa, Olavin Tomten nimittäin odottelee kassissa raitainspiraatiota...
Sunnuntaina sain vihdoinkin aikaiseksi saumuroida kankaiden reunoja pesukonereissua varten. Tulin lauantaina ostaneeksi lasten pussilakanoihin ihania kuviollisia lakanakankaita ja Kangastukku.comista tilaamani kestovaippaflanellitkin oli vielä kutistamatta. Samalla saumuroin ison kasan Tilda -kankaitani pesua varten. Olen nimittäin mukana foorumin muistotilkkutäkin keräysringissä ja tarkoitus olisi tehdä kymmenen tilkkublokkia muistoksi tildaystäville.

Ei kommentteja: