tiistai 10. maaliskuuta 2009

Seuraavat housut uunista ulos!

Pöpät nro 3 valmistuivat aamupäivällä. Ihan ei 49g kiekonjämä riittänyt koko housuihin vaan jatkoksi oli kaivettava omasta varastosta meleerattua vaaleansinistä. Mainittakoon, että lankavarastoni keveni näiden housujen myötä peräti 10g eli kokonaiskulutus näihin housuihin oli 59g. Tähän housumalliin olen aivan ihastunut, toivottavasti ovat hyvät myös käytössä. Sen verran olen alkuperäistä ohjetta modifioinut, että teen tuosta haarakiilasta hieman korkeamman neulomalla kiilan alussa muutaman välikerroksen enemmän lisäysten väliin.
Ja niinhän siinä kävi, että kun housut putosivat valmiina puikoilta aloitin samantien omien lapasteni neulomisen. Sen verran aivotonta neulomista nämä ovat olleet, että samaan aikaan voi leikkiä lasten kanssa esimerkiksi junaradalla. Tosin lattialla istuminen ei ole tämän masun kanssa enää kovin mukavaa saati lelujen kerääminen.

Äitini toi toissaviikolla lapsille tuliaisena askartelulaatikot, joiden sisällä oli vaikka minkälaista tilpehööriä. Arvatenkin ne ovat olleet mitä suurimmassa suosiossa! Olavikin (2v 3kk) oppi pujottamaan helmiä ohueeseen pyöreään kuminauhaan, aika taitavaa, ainakin näin äidin mielestä. Minäkin sain oman laatikon, tyhjän tosin, mutta sitäkin ihanamman! Itse en ole tätä raaskinut ostaa, mutta monta kertaa olen sitä katsellut ja hypistellyt, kiitos äiti!




Ei kommentteja: