maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pääsiäistä

Se tuli ja meni, pääsiäinen. Kovasti ehdittiin, paikasta toiseen. Pitkänäperjantaina anoppilassa ihan liian paljon hyvää ruokaa ja mukavaa seuraa. Lauantaina aamusaunat ja iltapäivällä suloisen pienen kummityttömme kastejuhla. Pääsiäispäivät mummolassa syöden ja ulkoillen. Lumet ovat huvenneet ihan silmissä ja joka paikka litisee ja lotisee. Kevät tulee!



Taidan olla hieman pöhkönä kaikenlaisiin sesonkikoristeisiin. Mutta tuohan se hieman vaihtelua arkeen, kun vaihtaa verhoja ja koristeita vuodenajan ja juhlien mukaan. Meillä vähintään keittiön verhot ja ulko-oven kranssi vaihtuu. Olen kyllä joskus leikilläni sanonut, että meillä on myös pussilakanat ainakin joulua ja pääsiäistä varten!
Tämän pääsiäisen uusi koristehankinta oli nuo kauniit Pentikin lasimunat keittiön valaisimeen. Nuo pilkulliset ovat ilmeisesti tämän vuotisia ja tuo raidallinen viimevuotista mallistoa, tykkään.



Ja eihän juhla ole juhla, jos ei saa vähän jotain pientä askarrellakin! Lasten kanssa väsättyjen pääsiäiskorttien lisäksi väkersin pahvimunia. Kummitytölle ja hänen pikkusiskolleen lähti Japaniin tällaiset koristellut pahvimunat. Näitä oli tarkoitus tehdä myös omille lapsille ja toisen kummityttömme perheeseen, mutta arvata saattaa, että aika loppui kesken. No, onhan se pääsiäinen ensi vuonnakin.

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Emma oli aivan ihastuksissaan tuosta munasta!!! Paketti on siis tullut perille; tuli sopivasti keskellä pääsiäistä Aadan synttäripäivänä! KIITOS KOVASTI!!!