maanantai 11. helmikuuta 2008

Ihanat naiset rannalla?


Sain kun sainkin viimeisteltyä tuon rantadaamini! Äidillehän se on synttärilahjaksi menossa, toivottavasti meidän mummon huumori kestää! Tämä daami on ilmeisesti menossa avantouinnille, sen verran tuhdilta näyttää tuo rouvan hattu. En sitten millään saanut siitä kauniin mallista tavallisesta puuvillakankaasta ja kun mitään muutakaan en keksinyt, niin lopulta tein tuon lakin askarteluhuovasta. Jotta kokonaisuus olisi yhteneinen tein rouvan kainaloon pyyhkeen tilalle huovan. Jalat olisi pitänyt täyttää tiiviimmin, koska daami seisoo ilman tukea. No, tämä olikin ensimmäinen ja opittavaa vielä on. Nyt jalat kylläkin näyttää siltä kun niissä olisi rutkasti selluliittiä!

Daamin uimapuku on tehty Merjalta pienessä vaihdossa saamastani kankaasta. Omaa daamiani varten täytyy alkaa katsella uikkarikangasta...

Sain tänään viimein vietyä postilaatikolle Ison vaihdon kuoren. Se täytyi ensin käydä lähi- kaupassa punnitsemassa, meillä kun ei ole keittiövaakaa! Samalla vein laatikkoon Ystävänpäivätempauksen kuoren. Pahoitteluni jo etukäteen Cottonellalle epäonnistuneesta kortista. Sen siitä saa, kun ei vähään aikaan askartele kortteja. Tuntui, että mikään ei onnistunut! Ideoita oli vaikka muille jakaa, mutta kun mikään ei sitten näyttänyt siltä miltä piti. En viitsinyt edes kuvaa ottaa sen verran harmitti. Mutta olihan se kuoreen tungettava vaikka paha teki! Ainonkin (3-vuotta) ystävänpäiväkortit olivat onnistuneempia. Näitä syntyi illan aikan vielä monta lisää.

1 kommentti:

TiinaR kirjoitti...

Ihanan näköinen daami rannalle menossa :)