lauantai 23. helmikuuta 2008

Perjantain puntarointia


Tämän blogin pitäminen alkaa jo pikkuhiljaa sujua, vieläkään en tosin osaa juurikaan muuta kun kirjoittaa tekstiä ja liittää kuvia. Mutta mukavaa touhua tämä on! Myös tämän blogini ulkonäkö alkaa pikkuhiljaa muotoutua, siitä suuri kiitos kuulu KaSilille, jonka tekemä tuo banneri ja blogipohja on!

Olisi kyllä mukavaa jos näytettävää syntyisi hieman ripeämpään tahtiin. Mutta eipä noiden pikkuvintiöiden kanssa paljoa jouda ompelukoneella istumaan. Ja toisaalta heitä vartenhan minä täällä kotona olen! Kova olisi into noiden Tilda juttujen lisäksi tehdä taas vaatteita! Sekä itselle, että lapsille. Uusimmassa Ottobressä oli montakin mukavaa mallia! Nyt onnistuisi trikoovaatteidenkin ompelu paremmin kun on se uusi ompelukonekin (Tampereen kädentaitomessuilta "heräteostoksena" mukaan tarttunut ihanuus)! Vanha ronksuttaja kun oli jo niin väsynyt, ettein pariin viimeiseen vuoteen suostunut enää joustavia materiaaleja ompelemaan. Vanhusparka sai eläkepäivien kodin äitini luota. No, aika monet hääpuvut ja korsetit se jaksoikin ommella!

Tämän viikon saldo töiden suhteen on paljon uusie keskeneräisiä, mutta ei mitään valmista. Muutama päivä sitten leikkasin valmiiksi Tilda noidan ja lutuisen pupun (onko sitten nimeltään Kanin, Theo vai Thea), joista noita on koskemattomana laatikossa ja pupun raajat täytettynä, mutta kroppa kokoamatta. En ole vieläkään osannut päättää laitanko saumat sivuille vai eteen ja taakse! Saa nähdä onko viikonlopun aikana aikaa istua ompelukoneen ääreen.

Ei kommentteja: