tiistai 12. helmikuuta 2008

Vaihtoja ja yllätyksiä!

Tänään odotti postilaatikossa monta ihanaa kuorta! Ison Tildavaihdon lähetys Katrillilta, Ystävänpäivätempauksen kuori Merjalta ja viimekesäisistä kavereiden häistä vielä kiitoskortti.

Tässä siis Katrillilta tullut "Isovaihto", joka piti sisällään aivan ihania kankaita (mistä tuollaisia löytää, ei ainakaan meidän kylän kangaskaupoista?!), todella reilusti nauhoja (2x3m silkkinauhanippua ja lajitelma koristenauhoja), ihania nappeja (joukossa myös todella minikokoisia), Tilda kuva-arkkin ja todella kivan kortin (nimun nimimerkilläni varustettuna)!

Ja tässä Merjan lähettämä ystävänpäivätervehdys. Kortin sisällä teksti: "Tildamaisen herttaista ystävänpäivää!", joka kuvastaa hyvin mielestäni meitä tildahtaneita! Kaunis kiitos molemmille näistä lähetyksestä!

Vielä yksi yllätys on pakko mainita. Tein viimeviikolla tilauksen Tilkkusadusta ja samalla osallistuin synttäriarvontaan, ja yllätys, yllätys arpaonni suosi minua kerrankin! Tämä on todella harvinaislaatuista, minulla kun on kautta aikojen ollut mitä surkein arpaonni...

Mainittakoon nyt vielä, kun kerran pääsin tämän vuodatuksen alkuun, että ilmoittauduin mukaan Tilda addiktien syntymäpäivärinkiin. Nyt on sitten lokakuussa mitä odottaa! Näin aikuisena syntymäpäivät kun tulevat ja menevät, joten tämä oli todella mukava idea.

Lähdemme tänään lasten kanssa loppuviikoksi mummolaan, meidän iskä kun menee Vierumäelle koulutukseen. Mummolassa odottaakin sitten nukkekodinkunnostus puuhat. Saimme kummityttöni vanhan Lundbyn ja se vaatii "pientä pintaremonttia". Mutta siitä toisella kerralla enemmän kuvien kera!

Ei kommentteja: