torstai 3. joulukuuta 2009

Edistyy

Niin se vaan kääntyi marraskuu joulukuuksi. Korttitehtaallakin on ollut viime aikoina pahoja tuotannon seisahduksia, mutta pientä edistymistä on myös tapahtunut.
Päätin myös piinata läheisiämme tänä vuonna sähköisellä joulukalenterilla! Viime vuonna lähetin veljelleni ja hänen tyttöystävälleen yhden vanhan tulitikkulaatikoista rakennetun kalenterimme täytettynä suklaakonvehdeilla ja jouluisilla runoilla. Saimme maanantaina kalenterin täytettynä takaisin ja availemme sitä nyt miehen kanssa vuoropäivinä. Kiitos!
Ehdin moneen kertaan miettiä kalenterin pitämistä täällä blogissa, mutta päädyin kuitenkin tuohon sähköpostilla jaettavaan versioon. Ajatus "sähköisestä" kalenterista lähti liikkeelle sen jälkeen kun en ehtinyt tehdä kummitytöllemme kalenteria lähettämämme joulupaketin mukaan. Aluksi ajattelin lähettää kalenterin vain Emman äidin ja isän s-postiin. Halusin kuitenkin myös muistaa veljeäni ja siitä se sitten levisi kuin jokiseneväät! Kaiken lisäksi onnistuin sössimään ensimmäisen "luukun" lähettämisen ja kalenteri pääsi vauhtiin vasta päivän myöhässä - tekevälle sattuu!
Ajattelin myös täällä blogissa julkaista valittuja paloja noista kalenterikuvista ja niiden mukana lähtevistä jouluisista runoista, jotka eivät valitettavasti ole omaa tuotantoa vaan täysin lainatavaraa. Ensimmäisen ja toisen päivän luukusta löytyi pieni iloinen Toivo tonttunen.

Joulu oveen kolkuttaa
Kop, kop! Joulu oveen kolkuttaa.
Kop, kop! Joko sisään tulla saa?
Ei ihan vielä, nyt sytytän
vasta ensimmäisen kynttilän.
Tuula Korolainen

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Kalenteri on ihana! Emman kanssa on kuvia tutkittu ja runoja luettu! Kiitos Johanna, sä oot mahtava :) Niin ja se joulupaketti tuli perille! Kiitos!