sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Jotta kädet eivät hetkeäkään jouten oisi



on tullut vähän neulottua parin viime viikon aikana! Tulevan kummilapsemme pitäisi syntyä kuukauden sisällä, mutta koska tulokkaan "merkistä" ei ole varmaa tietoa, arvailuja vaan täytyy "tervetulolahjaa" varten varustautua sekä tyttö että poikaversiolla! Päätinkin tehdä molemmat lahjukset melkein valmiiksi, jotta se oikea on sitten aikanaan mahdollista saattaa nopeasti valmiiksi . Yllä olevassa kuvassa siis jotain pientä ja vaaleanpunaista mahdollista prinsessaa varten. Ei kuitenkaan vielä paljasteta enempää...


Myös erästä toista lahjaa olen tällä viikolla neulonut. Tämän kanssa sattuikin vallan hauska juttu, tai ei oikeastaan ollenkaan hauska. Inventoin ja järjestelin nimittäin viime kesänä lankavarastoni ja muistaakseni parvellamme on jotakuinkin 13 kiloa lankaa. Niistä varmaan ainakin kilon verran erivärisiä sukkalankoja. Mutta, mutta - aivan väärän värisiä lankoja! Uskoin ja kuvittelin, että käyn vain laatikosta hakemassa sopivan langan ja alan neuloa sukkaa. Onhan sitä lankaa, on vaaleanpunaista ja pinkkiä, oranssia ja keltaista, kaikkia mahdollisia lällyvärejä, joista voi neuloa sukkia lapsille, mutta ei aikuiselle miehelle! Oli suunnattava lankakaupoille ostamaan miehekästä sukkalankaa.
Heti kun joulukoristeet on laitettu piiloon odottamaan ensi joulua, alkaa ajatukset hiipiä kohti kevättä. Ja mikä olisikaan varmempi kevään merkki kuin kauppoihin ilmestyvät tulppaanit. Ihanan värikkäät ja kirkkaat kimput. Auttelin viikko sitten naapurissa kastejuhlan tarjottavien tekemisessä ja sain kiitokseksi ison kimpun keltaisia, punaisia ja oransseja tulppaaneja! Nuo kun kuihtuvat haen aivan varmasti uuden kimpun ja samalla saavat myös jouluverhot ja liinat väistyä vaaleampien tieltä!

Ei kommentteja: