tiistai 1. huhtikuuta 2008

Ajatuseula

Välillä tuntuu siltä, että tuolle ihmekapistukselle olisi todella käyttöä! Harry Potteria lukeneet tietävät miten ajatusseula toimii. Ajatuseula on laakea kulho, johon ajatuksia voi vuodattaa myöhempää käyttöä varten säilöön. No, ehkäpä tämä blogi voi myös toimia jonkinlaisena ajatuseulana. Itselläni on nyt taas niin paljon suunnitelmia ja ideoita, että niitä on pakko kirjata johonkin ylös. Ja mitäköhän varten ne PARHAIMMAT ajatukset ja ideat tulevat mieleen illalla sängyssä, juuri silloin kun ei enää jaksa nousta ylös hakemaan paperia ja kynää ja täytyy vaan luottaa siihen, että aamulla vielä muistaa mitä sitä tulikaan ajateltua...

Niin moni asia tuntuu kiinnostavalta ja sellaiselta "ihan pakko kokeilla" -jutuilta tai sitten "olisi kiva kokeilla" -jutuilta. Ja sitten on tietysti niitä "tarvitsee tehdä" juttuja!
Tässä jonkinlaista listaa:
-Säilytyskotelo sukkapuikoille, tämä on ollut suunnitteilla jo pitkään, koska aina on puikot hukassa tai oikeankokoisista puikoista puuttuu yksi, koska se on tippunut johonkin rakoseen...

Höh, nyt ajatus katkesi sitten heti alkuunsa!

-Kool aid värjäyskokeilu langoille! Olen useammassakin neuleblogissa törmännyt Kool Aid värjäykseen. Ja ihan ehdottomasti upein (ainakin tähänastisista on) Ilun handu duunaa -blogi! En tosiaankaan kuvittele pääseväni samanlaisiin ihaniin väriyhdistelmiin ja kauniisti liukuviin väreihin... jos vaikka aluksi kokeilisi ihan vaan kahdella värillä ja suht turvallisilla yhdistelmillä, tyyliin keltainen ja punainen! Ilun blogissa esillä olevissa lankavyyhdeissä on yllättäviäkin väriyhdistelmiä, mutta silti ne toimivat ja ovat aivan syötävän kauniita, nam! Tuollaisia lankoja voisi vaikka vaan katsella päivänsä piristykseksi saati sitten minkälaista väriterapiaa olisi niiden neulominen.

-Elisabeth Zimmemanin Tomten -takki Olaville ja Ainolle huovutettu takki Tove -langasta! Tuon Tove -langasta tehdyn takin ohje on uusimmassa Suuresta käsityölehdessä ja tuohon Tomteniin löytyy ohje Zimmernanin kirjasta: Knitting Without Tears. Löysinkin tuon kirjan Adlibriksestä ja ihan kohtuulliseen alle 14 euron hintaan. En kuitenkaan rynnännyt heti sitä tilaamaan vaan päätin katsoa samalla löytyisikö jotain muutakin tilattavaa. Tuo Tomten on ns. blogilöytö samoin kuin Revontuli -huivi, jonka voin nyt myös listata tähän ajatusten vuodatukseen!

Eiköhän tämä riitä tällä erää!

Ei kommentteja: