tiistai 1. huhtikuuta 2008

Liian vähän säilytystilaa

tai sitten liian paljon säilytettävää! Nyt on asialle pakko tehdä jotain. Tunnustaudun oikeaksi hamsteriksi ja sulovileeniksi! Varsinkin lankaa on pakko ostaa ja varsinkin, jos löytää hyvän värin (voihan olla, ettei juuri tuota hyvää väriä ole seuraavan vuoden värikartassa) suosikkilangastaan tai tavattoman edullista lankaa tai jotain aivan ihanaa lankaa, jota ei ole ennen kokeillut. Ja niin edelleen ja niin edelleen...
Myös kankaat ovat heikkouteni samoin ompelu/askartelutarvikkeet. Olen nyt muutaman viikon pyöritellyt mielessäni mitä tälle kaaokselle olisi tehtävä?! Ja olen tullut siihen tulokseen, että tuota meteriaaliröykkiötä on alettava sulattamaan ja yritettävä keksiä sellainen säilytysjärjestelmä, josta materiaalit olisi helppo löytää ja ottaa käyttöön!


Tämän ahdinkoni todisteena voisin kirjata tähän ylös hyvän esimerkkitapauksen eli tapaus Olavin kaarrokeneule! Neuleen päävärin langat löytyivät onneksi vanhasta varastostani, mutta sitten nuo raitalangat... ainoastaan keltaista lankaa löytyi varastosta ja sinistä, vihreää ja l.valkoista täytyi ostaa 50g kerät jokaista eli 150g uutta lankaa! Puseron kokonaiskulutus oli 188g lankaa, josta jokaista raitalankaa meni alle 10g jokaista. Että mentiinköhän tässä nyt yhtään miinukselle vai kasvoikohan tuo lankavarastoni ennestään?!
Olen noissa neuleblogeissa seikkaillessani huomannut, että useat neulojat seuraavat lankojensa kulutusta ja lankavarastojensa saldoa! Idea on todella loistava ja aionkin tästä eteenpäin vähän seurailla tuota kulutustani. Ainoa asia, mitä en taida uskaltaa tehdä on lankavarastoni punnitseminen! No, eihän tämä nyt niin vakavaa ole! Minä vaan satun rakastamaan kauniita lankoja ja eihän hamsteri tavoistaan pääse - vai oliko se tiikeri raidoistaan?!

Tämä voisi olla vaikka se minun lankavakkani!

1 kommentti:

Lasineito kirjoitti...

:))) ...onneksi en ole ainut. Lohdullista lukea kirjoitustasi.
Meikäläiselläkin on työ huone täpösen täynnä. Ja lisää mieli halajaa.......tildakankahia:))