keskiviikko 20. elokuuta 2008

Mummon silkkijakku

Yleensä en tykkää esitellä keskeneräisiä töitä kenellekään, varsinkaan keskeneräisiä vaatteita! Nyt ajattelin kuitenkin tehdä poikkeuksen ja laittaa esille muutaman kuvan viikonlopun ompeluistani. Jakku on siis tulossa äidilleni, serkkuni syyskuussa olevia häitä varten. Jakun materiaali on silkkiä, lemppariani. Siitä kun saa juhlavan näköisen lopputuloksen vaikka vaatteen malli olisikin yksinkertainen.
Kaavoitin ja leikkasin jakun valmiiksi sinä samana viikonloppuna kun laittelin noita matonkuteita. Ompelun vuoro oli sitten nyt. Ihan valmiiksi asti ei jakku tullut, vuori jäi vielä kiinnittämättä. Ylemmässä kuvassa jakku on odottamassa ensimmäistä sovitusta. Jakun ideana on epäsymmetriset kaulukset! En sitten ottanut kuvaa valmiista kauluksista! No, ehkä saan äitini suostuteltua malliksi sitten kun jakku on kokonaan valmis. Ja alemmassa kuvassa jakku takaa äitini päällä ennen hihojen kiinnittämistä, huomatkaa kuvan alareunassa ihana sininen mopo, veljeni vanha. En sitten huomannut tuota kuvaa ottaessa. Oma mekko onkin sitten vielä kasa kangasta... ihanaa silkkikangasta, harmaata!

1 kommentti:

Merja K kirjoitti...

Silkki on minunkin lempimateriaalejani :) Miten kauniisti kangas hohtaakaan tuossa kuvassa. Laitathan omastasikin puvusta kuvaa näytille, kun se valmistuu??