keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Missä kesä on?

Aurinko paistaa ja ei paista. Sataa vettä ja ei sada. Mutta ihan varmaa on, että silloin kun ei sada niin ainakin tuulee niin että tukka meinaa lähteä! On tämäkin taas kesä. Koska aurinko ei ulkona paista täytyi sisälle edes saada jotain aurinkoista, joka tuo hyvää mieltä.


Osto- ja myyntiliikkeestä löytyi viikonloppuna ihana Arabian vanha kukallinen kuppi ja lautanen. Olisikohan tuo nyt sitten voikukka, mutta aurinkoinen se ainakin on. Tästä tulee varmasti suosikki teekuppini. Tai jos ihan totta puhutaan, olen tuota kuppia katsellut jo talvella, mutta nyt pääsimme yhteisymmärrykseen hinnasta! Myös muutaman muun ihanuuden löysin, niistä myöhemmin lisää.

Myös tällainen ihme on tapahtunut, sain ensimmäistä kertaa Saintpaulian eli Paavalinkukan kukkimaan uudelleen! Tosin minulla ei varmaankaan ole suurta osuutta tai arpaa tähän kukkimiseen, niin vähäisellä hoidolla nämä kukat ovat olleet. Taitaa vaan tuo paikka ikkunalla olla hyvä ja kastelun riittävän harvakseltaan tapahtuvaa. Mummoni ikkunalaudalla sitä vastoin nämä kukat tuntuivat kukkivan aina! Niitä oli ainakin kymmenkunta eriväristä liilaa ja vaaleanpunaista ja ne todellakin kukkivat. Jotenkin Saintpauliasta tulee aina mummola mieleen. Nyt sitä mummolatunnelmaa on taas pieni pala lisää täällä meidänkin kotona.

Ei kommentteja: