torstai 25. kesäkuuta 2009

Juhannuksena...

Pakattiin torstaina auton perä täyteen tavaraa ja matkattiin Renkajärven mökille. Ajettiin illalla kotiin nukkumaan ja ihailtiin matkalla auringonlaskua. Ajattiin aamulla vesisateessa takaisin mökille, ihmeteltiin kauppa-autoa ja vietettiin aikaa sukulaisten kanssa. Syötiin ja kahviteltiin, kahviteltiin ja syötiin. Saunottiin ilman vastaa, koska kukaan ei halunnut lähteä sateessa metästä koivunoksia hakemaan. Paistettiin lettuja ja syötiin etiopiasta tuotua mangohilloa!
Kyhättiin kokko nuotiopaikalle märistä ja vieläkin märemmistä risuista ja oksista. Tuojoteltiin tulta mummin ja vaarin kanssa Toivo rintarepussa ja lasten ruokkiessa sorsanpoikasia rannassa. Ja ajettiin taas kotiin nukkumaan ja vaatteita kuivattelemaan. Kotona pestiin pyykkiä ja ajettiin kyläilemään Ainon kummeille ja taas illalla kotiin ja aamulla takaisin aurinkoiselle mökille.
Nautittiin aurinkoisesta sunnuntaista grillaten, mattoja pesten, kalastaen ja saunoen. Järveen en uskaltanut, se verran kylmää oli vesi - sauna taas sitäkin kuumempi! Ei yhtään käsitöitä, mutta käsillä kuitenkin töitä. Märkiä ja kuraisia vaatteita ja saappaita. Hyttysenpuremia kaikilla. Kotiin päin ajellessa taivas selkeni. Kaikenkaikkiaan ja loppujen lopuksi hyvä Jussi!



1 kommentti:

Tess kirjoitti...

Aivan ihanat värit tuossa ensimmäisessä kuvassa :)