keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Lisää niitä pieniä iloja

Olen hurahtanut, niinkuin moni muukin, japanilaisiin käsityö- ja kaavakirjoihin. En vielä uskaltautunut tekemään tilausta ebaysta, vaan tilasin tämän ensimmäiseni Peikonpojan Päiviltä jo kesäkuun alussa. Niin, ja tulihan siinä sivussa jotain muutakin pientä mukaan...

Kirjassa on todella kauniita kuvia ja toteuttamisen arvoisia malleja. Kaava-arkkikin kirjasta löytyy, tosin sitä joudun ehkä hieman muokkaamaan! Mallit on nimittäin kaavoitettu 160cm pitkille ja muutenkin joutuisin valitsemaan koon XL tai isompi, olen siis japanilaisittain jättiläinen (pituutta 170 ja vaatekoko 40)! Tulin ostaneeksi muutamia ihania pellavia Sanomatalon Eurokankaasta silloin kun meidän iskä oli siellä magneettikuvauksessa. Nii-in, minä en ollut mukana henkisenä tukena vaan "karkasin" kangaskauppaan.
Tätä japanilaista maatuskakangasta en voinut vastustaa! Nuo mummelit ovat niin suloisia! Inhosin pitkään maatuskoja ihan vaan sen Nypyköiden renkutuksen takia..."venäjän maa soi lapsilleen vanhoja mummoja ja niiden sisällä on uusia mummoja..."
Ja vielä muutamia kangaspäällysteisiä nappeja. Mihinköhän nämä raaskisi laittaa? Nyt pitäisi alkaa suunnittelemaan Tilda foorumin tyynyliinavaihdon tyynyliinaa. Ideoita kyllä on vaan mitenköhän on tuon tekemisen laita! Onneksi aikaa on vielä koko ensi viikko, huh!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ihmeestä löysit tuota ihanaa maatuskakangasta?