perjantai 11. heinäkuuta 2008

Lorutellaan, lorutellaan!

Eilen ne sitten saapuivat, odotetut lorukortit! Ja kylläpä niitä ihmeteltiin ja ihailtiin. Moneen kertaan tillintallintömpsisteltiin, oikeastaan niin kauan, että kumpikin lapsista oli saanut nostaa jokaisen erilaisen kortin. Meinasi siinä makaroonilaatikko jäähtyä hellan päälle! Aivan ihania ideoita, kuvia ja loruja - ja niin erilaisia! Kiitos kaikille vaihtoon osallistuneille!


Lasten nukkuessa päiväunia päällystin kortit kontaktimuovilla. Oli sen verran kovaa menoa heti, että kortit oli parasta suojata heti kättelyssä. En vaan tuossa päällystämisessä ole kovin hyvä. Hieman kateellisena katselin Elvinan laminoitua korttia...mitähän tuollainen laminointilaite oikein maksaa? Ihan hyvin nämä onnistuivat, yhtään ryppyä ei tullut! Tai tuohon leivoskorttiin tuli noiden nappien kohdalle, mutta mitäs siitä, nyt ainakin kestää (toivottavasti! Olavi on kyllä aika lahjakas tuhoamaan kaiken minkä käteensä saa, isäänsä tullut)!


Minun panokseni tähän vaihtoon olivat nämä kissat. Näiden kanssa meinasi olla aluksi vähän ongelmia, kun yritin päästä helpolla ja tehdä nopeasti. Kokeilin raitojen tekemistä sormivärillä töpöttelemällä, mutta tulos oli jotensakin, ei esittelykelpoinen. Pienen epätoivon jälkeen päätin tehdä varman päälle ja värittää raidat ihan perinteisillä puuväreillä. Näistä tuli mielestäni ihan kivat. Tosin tein näistä sen verran reilun kokoiset, että kirjekuoreen näitä sai vähän asetella. Korteissa oli seuraava loru:

Viirusilmä, juonikas, viiksekäs ja juovikas.
Hiirten kauhu hiipii tässä.
Kalaako on ollut pyytämässä?
Ovenpieltä hipoen, pientä kieltään lipoen.
Silitystä vain kaipailee!

3 kommenttia:

Elvina kirjoitti...

Kiitos kivasta kissakortista. Käypäs taas visiitillä minun blogissani, siellä on sinulle ylläri!

Sanna Riihimäki kirjoitti...

Kiitos myös minulta kauniista kissakortista. Meillä siitä nousi pojan suosikki! :)

Elvina kirjoitti...

Tuli muuten vielä mieleen, että laminointikoneita on silloin tällöin Lidlissä ihan parilla kympillä, eli ei ole ihan tolkuttoman arvokas hankinta. Alkukesästä taisi olla taas, joten ei ehkä ihan heti ole uutta satsia, mutta kannattaa katsella mainoksia.