torstai 27. marraskuuta 2008

Lunta ja myssyköitä

Ensilumi satoi maahan jo viime viikolla ja näiden kuvien ottamisen jälkeen lisää on tullut ainakin 15cm. Lapset olivat innoissaan, samoin äiti! Lumi on kyllä niin ihanaa, tulee heti jouluinen olo. Myös mielialaan lumi tuntuu vaikuttavan, ei ole niin kauhean pimeää ja synkkää.

Tässä Olaville neulomani myssykkä ennen pesukonehuovutusta. Myssykän malli näytti ihan kivalta ja hyvän malliselta, mutta koko oli todella reilu. Samoin neuleen pinta oli inhottavan epätasaista isoilla puikoilla neulomisen jälkeen. Jännityksellä jäin odottamaan mitä pesukoneesta löytyy ohjelman pyörittämisen jälkeen. Koska halusin hatusta hyvin huopuneen ja tiiviin pyöritin heti aluksi myssykän 40asteen hienopesussa koko ohjelman läpi. Langan ohjeessa neuvottiin pysäyttämään kone 15 min jälkeen, mutta se tuntui niin turhalta.

Virkkasin myssykän reunaan kerroksen kiinteitä silmukoita, tosin takaosaan virkkasin kaksi kerrosta, jotta myssykkä ei nouse niskasta liian ylös.


Ja tässä myssykkä pesun jälkeen! Koosta tuli todella passeli ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Varsinkin kun ottaa huomioon, että tämä oli ensimmäinen työ tuosta Pirkkalangasta. Myssykkään tarvii vielä virkata nauhat. Kuvien ottaminen sisätiloissa näin talvella on muuten todella haastavaa. Yritin vielä saada lähikuvan tuosta myssyn pinnasta, se kun on mielestäni todella kaunis huopuneena!

Ei kommentteja: