maanantai 3. marraskuuta 2008

Marraskuu


Niin se vaan kalenteri humpsahti marraskuun puolelle ihan yllättäen! Kovin talviselta ei vielä tunnu, saatika että joulu on jo ensi kuussa. Kateellisena olen foorumista lueskellut pohjoisen lumisateista. No, oli meilläkin eilen aamulla sentään viisi astetta pakkasta ja kaikki paikat kauniisti kuurassa. Pitihän sitä heti käydä nappaamassa muutama kuva kuuraisista kanervista, vaikka onhan se aika laiha lohtu.
Viime viikkoina on ompelukset jääneet vähän vähemmälle ja niitäkin, joita on saanut tehtyä ei voi vielä esitellä, sillä ne ovat salaisuuksia, shhh! Paininjalan alla on ollut joulukalenteri- ja tonttuvaihdon ompeluksia. Ja puikoilla äitini joululahja. Tämän tötteröenkelin päätin kuitenkin julkistaa, vaikka lahjaksi meni tämäkin. Foorumin marraskuun synttärisankari Marraskuu saa tämän ja kaiken järjen mukaan paketin pitäisi olla perillä.
Nämä tötteröenkelit ovat mielestäni todella suloisia ja kohtuullisen joutuisia tehdä, jos kaikki osat ovat valmiina. Ensimmäistä kertaa sain hahmon nenän onnistumaan! Mielestäni juuri nenä on näiden Tildahahmojen SE juttu. No tunnustetaan, kaksi ensimmäistä päätä meni pilalle, koska tökkäsin sukkapuikon juuri tuosta nenästä läpi... Kotoa ei myöskään löytynyt enkelin päähän sopivaa kranssimateriaalia, joten neitokainen lähti matkaan pää "paljaana". En ole myöskään kahden viikon etsinnän jälkeen löytänyt viime vuonna ostamaani Fiskarsin paperileikkuria, jonka muistan laittaneeni talteen, mutta siitä lisää ensi kerralla!

Ei kommentteja: