sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Messutuliaisia Tampereelta

Kirjoittelen nyt sunnuntai-illan ratoksi viimeisillä voimillani muutaman rivin tänne blogiinkin. Meillä on tänään kaamean lumimyrskyn keskellä vietetty Olavin 2-vuotis synttäreitä. Kiitos ihanien vieraiden, kuitenkin hyvin lämpimissä tunnelmissa. Juhlien järjestäminen vaan aina vaatii hieman aikaa ja vaivaa, vaikka vieraslista koostuikin vain hyvin läheisistä sukulaisista ja ystävistä. Nyt kyllä väsyttää! Rustaan nyt kuitenkin muutaman rivin viime sunnuntaisen messureissun saaliista!
Talvi pääsi taas yllättämään. Olavilla ei ole minkäänlaista hattua, joka vielä mahtuisi päähän! Viime talviset ovat jääneet auttamatta pieniksi ja Ainonkaan hatut eivät käy, koska nekin ovat liian pieniä. Olin jo päättänyt olla ostamatta yhtään uutta lankakerää, mutta tämä ei olekkaan kerä vaan vyyhti, ha-haa! Tampereen messuilta tarttui mukaan vyyhti paksumpaa Pirkka-lankaa ja vanutetun hatun ohje kaupan päälle. Nappasin mukaan myös neulahuovutettavan nalleheijastimen tarvikepaketin.
Pipomyssykkä pääsikin heti puikoille, sen verran akuutti on myssykän tarve. Ohjetta piti kas kummaa soveltaa, koska koko on naiselle ja se taas on liian iso. Halusin myssyn tulevan takaa alemmas niskaan ja siinä oli taas soveltamisen paikka. Saan myssykän tänä iltana neulottua ja huomenna päivänvalolla etsin virkkuukoukun reunan viimeistelyä varten. Nappaan myssykästä kuvan ennen koneeseen heittämistä ja saa nähdä mitä siitä tulee. Saako uuden myssykän Olavi vai Ainon Emmi-nukke?

Ei kommentteja: