maanantai 17. marraskuuta 2008

Nyppäystä

Torstain nypläyksessä tai nyppäyksessä niinkuin meidän Olavi sanoo, sain vihdoin ja viimein valmiiksi jo keväällä aloittamani ruusun. En ehtinyt kesän aikana tehdä tuota ruusua yhtään eteenpäin kotona, vaikka malli olisikin ollut niin helppoa tehdä. Nyt on sitten koko alkusyksy nyplätty tuota ruususta, olen tosin miehen töiden takia ollut monelta tunnilta pois. Ennenkuin ruusu on ihan kokonaan valmis täytyy siihen vielä nyplätä lehti. Se saa kuitenkin vielä odottaa, nyt tehdään joulujuttuja! Tuossa sisäreunassa kulkee kiristyslanka, jolla ruusu saadaan "nousemaan" kolmiulotteiseksi. Ruusu on tehty puolilyönnillä ja tuolla keskellä kulkee yksi pari, jossa on kultalanka. Toinen kultalankapari on tuossa ulkoreunassa. Tässä vielä lähikuva tuosta ruusun kaaresta.
Uutena työnä aloitin tällaisten pienien enkelinsiipien tekemisen. Näihin ei ollut olemassa valmista mallia, joten yhdessä Pirkon, meidän opettajamme kanssa kehittelimme sellaisen. Siivet täytyy vielä tärkätä ennen kuin saan ne tuosta alustasta irrotettua ja laitettua paikoilleen. Vielä en kuitenkaan paljasta millainen enkeli tästä lopulta tulee!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Unohin mainita kirjeessä notta yks pikkulähetys tulee perästä vielä =)
Toivottavasti posti on jo löytänyt perille.

Jole kirjoitti...

Posti on löytänyt perille, kiitos kovasti! En olisi kyllä yhtään osannut arvata kuka pakettien takana on =) siinähän tämä hauskuus onkin! En ole vielä ehtinut kuvata tuota lähetystä, meillä kun on vietetty nyt viikonloppuna synttäreitä! Kaikki aikanaan ;)