maanantai 24. marraskuuta 2008

Viimeinen salainen

Viime viikon torstaina saapui tämän syksyn viimeinen salainen paketti! Niin kovin nopeasti on syksy mennyt. Paketteja on ollut mukavaa odotella ja kasailla. Samalla olen yrittänyt arvailla kuka voisi olla parini, mutta en kyllä ole arvannut!
Tämä viimeinen paketti piti sisällään kaksi kerää vaaleanpunaruskeasävyistä Elfin color lankaa, kolme virkkuukoukkua, kauniit suorat puikot, joiden päissä on kauniit koristeet, punaiset puikkonallet, silityskuvia ja kirjeen. Parikseni paljastui Wrath Wrath´s blogista, isot isot kiitokset kuluneesta syksystä! Sain pari päivää sitten pariltani vielä viestiä, että jotain pientä on tulossa jälkitoimituksena eli jännitys jatkuu vielä!

Minun parini oli SatuR, jolla ei ole omaa blogia. Satulle lähettämieni pakettien kuvat löytyvät vielä yleisestä Snysyksy -blogista. Tämä syksy on ollut aika kiireinen, joten olen kovasti miettinyt kevään sny-kierrosta. Todennäköisesti tulen jättämään kevään väliin ja katsotaan ensi syksynä mikä tilanne on. Se täytyy vielä todeta, että ehdottoman kivaa tämä on kyllä ollut!

Ei kommentteja: