perjantai 20. marraskuuta 2009

Korttitehdas käynnistyy

Kuvat on saatu teetettyä, kartongit on ostettuna, leimasin testattu ja valmiina, samoin boordileikkuri. Ei muuta kuin korttitehdas pystyyn ja tuotanto käyntiin! Tänä vuonna päätin päästä helpolla ja teen kortit ihan itse, ilman lasten "apua". Vielä pitäisi päättää korttiin tuleva teksti. Olen joka vuosi kirjoittanut hyvän joulun tervehdyksen lisäksi korttiin jonkin runon. Tai siis lainannut jonkun toisen kirjoittamaa tekstiä, oma runosuoni kun ei oikein syki.


Sari pyysi kuvaa tuosta boordileikkurin tekemästä reunasta ja tässä se nyt sitten on. Uskottelen kovasti itselleni ja muille, että tuota kukkaa voi pitää myös lumihiutaleena! Eikö? Olisi ehkä kuitenkin pitänyt ostaa leikkuri, jossa oli tuon piparkakkureunan lisäksi vain pieni reikä tuossa kukan tai siis hiutaleen kohdalla. Muut leikkurit tai mikä lävistäjä tuo nyt sitten onkaan, olivat todella koristeellisia ja pitsimäisiä. Joten tällä mennään näytti tuo nyt sitten kukalta tai huitaleelta!

Tuossa ensimmäisessä työpöytäkuvassa vilahtivatkin jo uudet villasukkani, joten esitellään ne nyt sitten kunnolla. En edes muista kuinka monta vuotta siitä on, kun olen edellisen kerran neulonut aikuisten villasukat. Kovin paljon ei varmaankaan mene vikaan, jos veikkaan, että siitä olisi kymmenisen vuotta. Nyt markkinoilla on aivan ihania ohuita sukkalankoja, joista saa neulottua kenkiin sopivia sukkia. Sellaisille oli tarve ja ostin kaupasta kerän Fortissima degradee -lankaa (tai jotain sinne päin, Toivo nimittäin söi vyötettä juuri tänään), jossa on mukana bambua. Päätin kokeilla sukkiin myös elämäni ensimmäistä tiimalasikantapäätä! Ja se oli helppo! Ja siitä tuli hyvä! Ei reikiä ja niin ihanan ohut ja jalkaan istuva. Oppia ja mallia otin Ullasta.

Ei kommentteja: