tiistai 17. marraskuuta 2009

Uutta ilmettä

Ajattelin lähestyvän joulunajan kunniaksi vähän muokata tätä blogin ulkoasua ja ilmettä. Jotenkin tuo Hannan joulukalenterin nappi tuossa sivussa innosti värin vaihtamiseen. Ripaus punaista ja uusi tausta. En kylläkään ole ihan varma siitä, onko tuo tausta hyvä, mutta kokeillaan hetki tällä.
Tuon otsikkobannerin vaihdoin jo jokin aika sitten ihan tuohon yksinkertaiseen tekstiin. Tuntui vaan niin hassulta pitää sitä tildamaista banneria, kun en noita Tilda -juttuja ole ehtinyt ommella sitten pääsiäisen. Nyt kyllä kovasti syyhyttäisi leikata muutamat tontut ja tötteröt, mutta saapa nähdä! Lasten ehdoilla tällä hetkellä noiden ompelusten kanssa mennään. Haaveena olisi saada edes ne vuosi sitten leikatut keittiön jouluiset valerullaverhot ommeltua.
Sunnuntaina kävimme äitini ja Toivon kanssa Tampereella messuilla. Ostokset ovat vieläkin eteisessä kassissa, en ole niiden suuntaan edes ehtinyt katsoa. Ainolla on kuumetta, toivottavasti ei kuitenkaan sitä sikapossua. Muutenkin on niin harmaata ja pimeää, mutta jospa vaikka huomenna ehtisi kaivaa kameran esiin!

Ei kommentteja: