sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Terveisiä Japanista!

Perjantai aamuna soi ovikello puoli yhdeksältä. Lapset nukkuivat vielä täyttä häkää ja itsekin olin vielä yöpaitasillani yläkerrassa. En lähtenyt ovea avaamaan, mutta kylläpä jäi vaivaamaan kuka oven takana oli käynyt.
Postilaatikosta löytyikin sitten vastaus. Oven takana oli käyty tarjoamassa meille pakettia. Heti sisällä piti käydä netistä tarkistamassa mistä paketti oli lähetetty. Kuten vähän aavistelinkin, paketti oli lähetetty jostain ulkomailta. Lähetysten seuranta ei kuitenkaan kertonut mikä paketin lähtömaa oli, mutta veikkasin vahvasti sen olevan Japanista!
Paketti käytiinkin illalla hakemassa postista, eihän sitä mitenkään voinut koko viikonlopuksi sinne jättää. Ja Japanistahan tuo paketti oli!

Sitä avattiinkin sitten koko perheen voimin illalla saunan jälkeen. Laatikosta löytyi aimo kasa ihania herkkuja, kirje ja lahjoja. Minusta kaikista suloisin oli tietenkin Emman kirje! Iso kiitos teille rakkaat!

Tässä vielä muutama kuva Toivosta, joka on nyt lähtenyt ryömimään. Kyllä tuota konttaamistakin jo kovasti harjoitellaan. Vielä ei vaan kädet liiku ihan jalkojen tahdissa ja nenälleen mennään, mutta hauskaa on! Toivo kiittää myös kummeja hauskoista kuolalapuista, ne tulevat todelliseen tarpeeseen!



Ei kommentteja: