keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Messuostoksia

Ensimmäistä kertaa lähdin messuille ostoslistan kanssa. Tai sitä listaa ei kyllä itseasiassa lähtiessä löytynyt mistään, mutta olin siis etukäteen miettinyt mitä tarvitsen ja onnistuin pysymään suunnitelmassa. Rasti seinään - ei yhtään heräteostosta!
Mukaan kotiin viemiseksi lähti neljä vyyhteä Pirkka -lankaa lasten hattuja ja lapasia varten. Ja kaksi vyyhteä hamppulankaa lahjuksia varten. Noroja hiplasin, mutta en ostanut. Ylimääräistä aikaa kun ei ole ja kalliita lankoja ei viitsi varastoon ostaa, kun entisistäkin pitäisi päästä eroon.

Fiskarsin osastolta ostin boordilävistäjän joulukortteja varten ja ohutta heijastinnauhaa ja -lankaa. Ajattelin tuosta heijastinlangasta tehdä nypläämällä lumihiutaleen oloisia heijastimia. Nyt syksyksi en edes ilmoittautunut nypläysryhmään mukaan, koska aika olisi ollut Toivolle liian pitkä olla erossa äidistä. Mutta nyt kun mennään jo kiinteilläkin ruuilla, niin mieli tekisi ilmoittautua kevääksi ryhmään mukaan.

Näiden lisäksi ostin taas Espiralin pöydästä keraamikko Nina Uschanoffin ihanaa keramiikkaa, mutta niistä ei ainakaan vielä kuvia, lahjuksia kun ovat nekin.

1 kommentti:

Sari. kirjoitti...

Näytä millaista jälkeä tuo boordilävistäjä tekee, vaikuttaa hurmaavalta! :)