keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Sny pääsi yllättämään

Tänään tuli postissa varsinainen ylläri! Sny oli muistanut minua paketilla. Vasta myöhemmin päivällä huomasin s-postissani häneltä tulleen "varoitusviestin", mutta gmail oli siirtänyt sen suoraan roskapostikansioon?! Näin ilmeisesti käy jos viesti tulee ns. nimettömänä tai jotain vastaavaa. Tämä ei nimittäin ollut ensimmäinen kerta kun saan kaivella roskakoria!


Mutta siihen pakettiin! Tällä kertaa postinjakajatäti oli ollut helläkätinen ja paketti oli siistissä kunnossa. Sisältä löytyi kaksi kerää Noro silk garden lankaa (aivan ihanan tuntuista ja väristä), ihanaan enkelipeltirasiaan pakattuna käsintehty kiivisaippua, enkelitarroja ja Tilda enkelinappeja!!! Sny on tainnut käydä blogiani vakoilemassa niin nappiin meni taaskin tämä lähetys. Kiitos!


Tuohon enkelirasiaan tulen varmasti laittamaan pieniä ompelutarvikkeita. Se on onneksi niin tiukkakantinen, että sen sisällä tavarat ovat turvassa pieniltä, auttavaisilta kätösiltä. Taaskin koko paketti tuoksui aivan ihanalle (?), en ehtinyt vielä tutkia (tai haistella) tuleeko tuoksu tuosta saippuasta.


Saatuani lapset päiväunille istahdin koneelle etsimään sopivaa ohjetta ja mallia tuolle langalle. Ensimmäinen ajatukseni oli tehdä jonkinlainen huivi ja ihan mukavia malleja löysinkin. Tässä kohtaa voisin Snylle heittää kysymyksen, olisiko sinulla ehdottaa jotakin mallia? Vinkkejä otetaan vastaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täälläpä minä vakoilen ;o) Itse olen katsellut tätä http://knitty.com/ISSUEwinter06/PATTargosy.html huivia sillä silmällä, ohuempaa lankaa mutta idea voisi toimia mainiosti.
t.SNY

Anonyymi kirjoitti...

Aikamoinen sattuma! Juuri tuohon samaan malliin olin iskenyt silmäni. Pyysinkin jo miestä töissä tulostamaan tuon ohjeen minulle... Että samaan malliin käyvät ajatukset =)

Tuo lanka on kyllä niin ihanaa, että en vielä tiedä raaskinko laittaa huiviin vai pitäisikö ostaa vähän lisää ja tehdä vaikka liivi!