maanantai 10. maaliskuuta 2008

Tildailua Helsingissä

Eilinen naistenpäivä vierähtikin sitten Helsingissä Tildajuttujen parissa! Aamulla kymmeneksi suunnistettiin Helsky Taito shopin eteen, johon olimme sopineen addiktien kanssa perinteiset "virkattu kukka rinnassa" treffit! Ovelta löysin (tai minut löydettiin) Piian ja Cottonellan! Helskyssä siis vietettiin Unelmapäivää uuden Unelma kirjakerhon aloituksen kunniaksi. Paikalla oli aivan kauhea määrä naisia ja tilat olivat ahtaat, joten työnäytöksiä ei kovin hyvin päässyt katsomaan. Mukaan saimme kuitenkin Unelmakassit, joissa oli Tilda leikearkki (minä sain taloja), uusin Novita lehti ja joitain muita mainoksia. Paikan päällä olisi voinut liittyä Unelmakerhoon ja saada valitsemansa kirjat heti mukaan. Kirjavaihtoehtoja oli tosin vain kolme ja päätinkin liittyä konona netin kautta.


Kahdeltatoista alkoi Tammen tiloissa Tilda askartelutapahtuma ja samalla pääsimme katsomaan näytteillä olevia töitämme. Kissani istua nököttää ylähyllyllä mukavassa seurassa!




Tässä keskiviikkona näyttelyn avajaisista otetussa kuvassa (lainasin tämän Tilda addiktien sivuilta, kuvan on ottanut Käranån) kissani istuu tuolla oikeassa laidassa pöydällä. Tone oli kuulema kehunut töitämme ja Suomen Tilda addiktien blogia (hyvä me!), hän kuulema seuraa aktiivisesti eri maiden Tilda blogeja ja oli yllättynyt siitä kuinka aktiivisia me olemme ja kuinka taidokkaita töitä teemme. Nämä asiat meille kertoi askartelutapahtumaa vetänyt Tila-ohjelman juontaja Hanna Sumari, joka oli haastatellut Tonea Tila-ohjelmaan. Haastattelun pitäisi tulla telkkarista parin viikon päästä!

Askartelu tapahtumassa tehtiin siis Tilda taulu tuosta uudesta Country girl leikearkista. Tälläisiä ideakuvia oli esillä ja tälläiseltä oma tuotokseni näyttää


Yritän saada muitakin näyttelystä ottamiani kuvia johonkin albumiin katseltavaksi. Huomasin muuten tuota tekstiä lukiessani, että välillä ajatus karkaa ja teksti on "vähän" sekavaa. Sitä se teettää kun on niin paljon asiaa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ai se oli sinun kissa siellä minun muffinsien kanssa pöydällä! Se olikin tosi kaunis! :)

Onko sulle tulleet minun viestit foorumin kautta perille, kun kaikille eivät olleet tulleet???

Ja mulla ois kuvia sullekin Helsingistä sitten, jos laitat sähköpostiosoitteesi tulemaan! Minun oli piiata at yahoo.com jos on hukassa!