perjantai 16. toukokuuta 2008

Tilda ilta Cottonellalla

Maanantai-iltana toteutui pitkään suunnitelmissa ollut etelän tildailijoiden ensimmäinen tapaaminen Cottonellan luona! Koska tapaaminen saatiin järjestettyä vain arki-illaksi ei kovin moni pystynyt osallistumaan. Mutta olihan meitä kuitenkin kasassa kiva porukka. Kasperiinan Merja toimi illan askartelupuolen "vetäjänä", teemana oli risukranssit ja ruusut ja korttiaskartelu. Tässä oma taidonnäytteeni eli elämäni ensimmäinen itse tehty kranssipohja - ja sen on näköinenkin. Pysyyköhän tuo kasassa?




Sen verran mukavaa hommaa tuo kranssin tekeminen oli, että tämä tuskin on kuitenkaan ensimmäinen ja viimeinen.
Lainasin Kasperiinan Merjan blogista tämän kuvan. Pöydän ääressä ruusuja vääntämässä Pähkinä, minä ja Marika.

Pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilemaan leimailua valvovan silmän alla. Eipä se aluksi kovin helppoa ole! Sain sutattua musteella mm. sormeni ja leimasimen reunat, no tekevälle sattuu ja ei kukaan ole seppä syntyessään... Nämä kun vielä onnistuisi jotenkin värittämään siististi!

Mukavaa oli ja kovasti jo syksyä odotellaan, että päästään ehkä vähän isommallakin porukalla treffaamaan. Iso kiitos Cottonellalle ja Merjalle illan järjestämisestä ja suunnittelusta!

Ps. Tähän loppuun on vielä kirjattava muistiin, että vanha pöytäkoneemme sai viikko sitten väistyä uuden kannettavan tieltä. Niin siinä käy kun toivoo äitienpäivälahjaksi monitoimitulostinta niin mies kantaa kotiin uuden tietokoneen (eikä sitä tulostinta ollenkaan)! Vähänhän tämä on vielä opettelua ja uuden kuvankäsittelyohjelmankin sain vasta eilen asennettua, joten siitä johtuu tämä blogin pitkä päivitysväli!

Ei kommentteja: