torstai 29. toukokuuta 2008

Viimeisimmät aikaansaannokset

Eipä näillä viime aikaisilla aikaansaannoksilla pahemmin pääse retostelemaan, mutta jotain näytettävää sentään on! Otin onneksi viikonlopun mummolareissulle ompelukset mukaan ja sain nämä kerhotädeille annettavat kiitossydämet ommeltua. Eipä niistä nyt ihan kaunottaria tullut. Tuossa pellavakankaassa on välillä niin paksuja lankoja, että neula pomppaa langaan jommalle kummalle puolelle ja kaaret on hankalia saada käännettyä nätisti. Olisi ehkä pitänyt täyttää kovemmiksi, mutta nuukuus vanun suhteen iski! Tässä vielä kuva lähempää:

Uskaltauduin vihdoin ja viimein tarttumaan virkkuukoukkuun ja virkkasin Ainon Emmi-nukelle kesähatun. Tarjoustalon poistokorista kun löytyi kauniin väristä Novitan bambua. Aino vaati vielä kukan hatun koristeeksi ja äitihän virkkasi. Kyllä pitäisi nyt neitien kelvata kesäleikkeihin!
Uudelle koneelle saatiin ladatua PhotoFiltre -kuvankäsittelyohjelman ja vähän innostuin kokeilemaan noita erilaisia kehyksiä...

2 kommenttia:

Mohariina kirjoitti...

Tulin eilen kotiin työmatkalta vasta myöhään enkä vielä ehtinyt bloggaamaan toukokuun pakettia. Kiitokset mukavasta SNY-kierroksesta, lähettämäsi paketit olivat todella kivoja.

Minulla lapset ovat jo isoja, ehdin neulomaan ja jotain valmistakin syntyy kaiken näpräämisen tuloksena. Minullakin meni vuosia, etten edes koskenut puikkoihin lasten ollessa pieniä. Kyllä sinullakin sitten joskus taas on enemmän aikaa omille jutuille, aika menee yllättävän nopeasti.

Anonyymi kirjoitti...

SNY täällä... Lopultakin laitoin kevään päätöspaketin matkaan. Vielä pyytelen anteeksi tätä kauheaa venymistä. Toivottavasti sisältö miellyttää. Postitäti oli sitä mieltä että ehtii huomenna perille.