perjantai 12. joulukuuta 2008

Enkeleitä ja joulumuistiaisia

Tänään vietettiin Olavin muskariryhmän pikkujoulujuhlaa ja maanantaina on vuorossa Ainon muskarin juhla ja illalla kerhon joulupolku. Minusta on mukavaa muistaa kerho- ja muskaritätejä pienellä joulumuistiaisella, kiitoksena kuluneesta syksystä ja hyvän joulun toivotuksena. Jotenkin etukäteen aavistin, että itse tehdyille muistiaisille ei löytyisi aikaa ja hankin kasan pikkulahjoja jo Tampereen kädentaitomessuilta. Messujen ehdoton suosikkikojuni, jonka ohi ei voi kävellä on Hämeenlinnalaisen keraamikon Nina Uschanoffin Espiral, niin myös tänäkin vuonna. Olen joka vuosi hankkinut "muutaman" uuden enkelin ja niitä onkin kertynyt jo aikamoinen parvi. Osan olen tietenkin antanut lahjoiksi, mutta suurin osa on varmasti jäänyt meille asumaan. Ostin tänä vuonna kasan tuollaisia ihania pikkuenkeleitä ja eksyi mukaan myös yksi tonttupari. Kivan kortin kanssa nämä ovat sopivan pieni, mutta kaunis muistiainen.
Otin myös muutaman kuvan edellisvuosien hankinnoista, jotka nykyään liihottelevat portaikossamme. Nämä valkomekkoiset ovat kyllä ehdottomasti kauneimmat!

Ja tämä viimeinen on tämän vuoden hankintani. Tuohon enkelin käsiin sopivat ihan tavalliset antiikkikynttilät eli vihdoinkin löytyi sopiva "kynttilänjalka" laatikossa lojuville katkenneille antiikkikynttilöille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näin sinun blogiosoitteen lehdestä, ja tulin vilkaisemaan sinunkin sivuja. Nuo liihottavat enkelit ovat kauniita. Mäkin olen vähän tai aika paljon enkeli-fani. Teen myös kortteja ym. käsityötä. voit käydä kurkkailemassa minun sivujani, jos kiinnostaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuleekohan tää nyt kahteen kertaan ???