tiistai 16. joulukuuta 2008

Joulupostia

Joulukortteja alkoi ilmestyä postilaatikkoon jo viime viikon lopulla. Oli aika miettiä miten kortit tänä vuonna laitettaisiin esille. Meillä on jo monena vuonna kortit laitettu pienillä pyykkipojilla kiinni paperinarusta tehtyihin "liuskoihin", mutta niille ei tuntunut löytyvän nyt paikkaa. Ei muuta kun mietintämyssy päähän ja uusia ideoita kehiin.
Sisustusliikkeissä ja nettiputiikeissa on ollut näin joulun alla vaikka kuinka ihania telineitä joulukorteille, mutta koska meille on viime vuosina tullut nelisenkymmentä korttia saisi tellinki olla aika valtava! Haluan myös, että kaikki kortit ovat esillä ja helposti katseltavissa ja luettavissa. Paperinarut saivat siirtyä syrjään ja kortit pääsivät portaikkoomme roikkumaan ikäänkuin pyykkinarulle. Samat vanhat pyykkipojat ja koristeet toimivat tässäkin "esittelyssä".
En sitten saanut kuvattua niitä kalenterin luukkuja. Kamerasta nimittäin loppuivat akut ja tietenkin akkulaturi on jossain ja talosta ei löydy yhtään tai siis neljää paristoa! Voi elämän kevät! Syksyn salaiselta neuleystävältänikin tuli vielä lämmittävä paketti, mutta eipä ole vielä kuvaa siitäkään. Iso kiitos jo kumminkin!

Ei kommentteja: